Δικαστική διαμάχη έχει ξεκινήσει στην οικογένεια του Ανέστη Βλάχου για τη διαθήκη του, 40 μέρες μετά το θάνατό του.

Ο εγγονός του ηθοποιού, ο οποίος φέρει και το όνομά του, Ανέστης Βλάχος, μίλησε στην κάμερα του Happy Day του Alpha για τη δικαστική αυτή διαμάχη αλλά και για το πώς βιώνει την απώλεια του παππού του.

«Είναι δύσκολη η απώλεια, 40 μέρες χωρίς τον παππού μου. Μου λείπει η παρουσία του και οι συμβουλές του. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Δεν πρόκειται για δύο οικογένειες που έχουν χωριστεί για τη διαθήκη, είναι μία οικογένεια», ανέφερε αρχικά ο Ανέστης Βλάχος.

Ο Ανέστης Βλάχος πρόσθεσε στην συνέχεια: «Η οικογένειά μας είναι η μία από τον πρώτο γάμο του παππού μου και η άλλη από τον δεύτερο. Δεν θα ήθελα να πάρω θέση στο ζήτημα της διαθήκης, αφορά τον πατέρα μου και τη θεία μου. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προσευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική».

«Αυτό που υπάρχει σαν περιουσία είναι ένα σπίτι και κάποια αγροτεμάχια. Δεν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα. Θέλω και εύχομαι ο μπαμπάς μου με τη θεία μου να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να πρυτανεύσει η λογική», τόνισε επίσης ο Ανέστης Βλάχος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.