Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας έπειτα από τους ισχυρισμούς της Μιμής Ντενίση για το θέμα των σκηνικών της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» που είχαν στηθεί στο Φάληρο ήρθε η απάντηση του Γιώργου Πατούλη.

Ο Περιφερειάρχης σε δήλωση του στην κάμερα του «Πρωινού» δήλωσε έκπληκτος με τα όσα ανέφερε η Μιμή Ντενίση.

«Πράγματι, μας προκαλεί έκπληξη γιατί η Μιμή Ντενίση είναι και φίλη μας, οι ισχυρισμοί της. Η Περιφέρεια Αττικής παρείχε οικονομική ενίσχυση ύψους 124.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για την υλοποίηση της ταινίας. Διέθεσε μηχανήματα για την διαμόρφωση του χώρου, ώστε να γίνουν απρόσκοπτα τα γυρίσματα, ενώ συνεργάστηκε με τον ΔΕΔΗΕ προκειμένου να δοθεί παροχή ρεύματος για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Ουδέποτε κατατέθηκε έγγραφη πρόταση για την αξιοποίηση του εν λόγω σκηνικού της ταινίας», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης.

Μιμή Ντενίση: Ο Περιφερειάρχης δεν θεώρησε ότι ήταν κάτι σημαντικό ώστε να μείνει

Συνέντευξη στο «Πρωινό» και στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά παραχώρησε η Μιμή Ντενίση, το πρωί της Δευτέρας.

Η ηθοποιός άφησε αιχμές για τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη σε ότι αφορά την καταστροφή των σκηνικών της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» που είχαν στηθεί στο Φάληρο.

«Στο Φάληρο έγινε ένα τεράστιο σκηνικό του ενός εκατομμυρίου που έπιανε όλη την παραλία. Ήταν μια αληθινή απεικόνιση του λιμανιού της Σμύρνης και είπαμε και οι βάρκες να είναι αληθινές και τα καράβια, να μην είναι όλα εφέ», είπε η Μιμή Ντενίση.

«Το σκηνικό καταστράφηκε. Δεν ζούμε σε χώρα που να καταλαβαίνουν οι πολιτικοί μας ότι αυτό θα ήταν ένα… Αυτό ήταν ένα σπουδαίο θεματικό πάρκο που θα μπορούσε να γίνει πιο στέρεα η κατασκευή, να κάνουν 2-3 καφέ» πρόσθεσε η Μιμή Ντενίση.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, αν το πρότεινε, η ηθοποιός είπε: Φυσικά και το πρότεινα, ήρθαν πάρα πολλοί υπουργοί και το είδαν και ενθουσιάστηκαν. Αυτό ανήκε στην Περιφέρεια. Προφανώς, ο Περιφερειάρχης δεν θεώρησε ότι ήταν κάτι σημαντικό ώστε να μείνει»,

«Ο Γιώργος Πατούλης;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Μιμή Ντενίση απάντησε: «Ναι, αυτόν έχουμε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.