Βάρβαρη κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της υπέστη η Ναστάζια Μητροπούλου. Το μοντέλο έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κρεβάτι του νοσοκομείου και να βρίσκεται αντιμέτωπη με χειρουργεία προκειμένου να αποκαταστήσει τις βλάβες που υπέστη.

«Έχω κάνει δύο εγχειρήσεις γιατί κόντεψα να μείνω παράλυτη. Ήταν σπασμένη η μέση μου. Είχα επιπλοκές στην κοιλιακή χώρα και τώρα περιμένω να κάνω την τρίτη επέμβαση. Ο ξυλοδαρμός ήταν πολύ άσχημος. Αλλά είναι και τα ψυχικά τραύματα», είπε αρχικά η Ναστάζια Μητροπούλου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η Ναστάζια Μητροπούλου συμπλήρωσε: «Πλέον είμαι ελεύθερη από όλα τα βάσανα που είχα τόσο καιρό. Έχει μείνει μόνο το σωματικό μέρος πια. Όλες οι γυναίκες έχουμε δύναμη αλλά φοβόμαστε».

Τα ψυχικά της τραύματα, όπως επεσήμανε η Ναστάζια Μητροπούλου, δεν έχουν γιατρευτεί ακόμα: «Είχα προτάσεις για δουλειά αλλά είχα κρίσεις πανικού και κατάθλιψη. Δεν μπορούσα άλλο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.