Ήπια περνάει την περιπέτειά του με τον κορονοϊό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε ότι πράγματι βρέθηκε θετικός στο πρώτο τεστ που έκανε για τον κορονοϊό και σήμερα περιμένει τα αποτελέσματα του νέου τεστ για να δει αν μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

«Είμαι πάρα πολύ καλά αλλά επειδή κάποιες μέρες πριν είχα κάνει το εμβόλιο και στα παρασκήνια του J2US βρέθηκα θετικός μετά και από τις δύο δόσεις, δε μπορούσαμε να πούμε κάτι γιατί δε ξέραμε αν είναι από το εμβόλιο γιατί το είχα κάνει δέκα μέρες πριν ή όχι. Έπρεπε να περιμένουμε για να κάνουμε pcr για να είμαστε σίγουροι αν έχω ή δεν έχω.

Περιμένω τώρα να κάνω και το δεύτερο pcr, το πρώτο βγήκε θετικό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα, είμαι ασυμπτωματικός. Δεν έχω ανεβάσει ούτε πυρετό ή κάτι άλλο. Αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης, ότι αν έχω όντως κορονοϊό το περνάω πολύ ήπια» τόνισε.

Μιλώντας για την Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε ότι «δεν είναι θετική αλλά είναι σε καραντίνα προληπτικά επειδή βρεθήκαμε μαζί. Μέχρι στιγμής είναι αρνητική».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.