«Είμαι πάντα χαρούμενη, στα δύσκολα, στη σιωπή και στα φυσιολογικά» τόνισε η Μαρία Αλιφέρη στην κάμερα της εκπομπής «Love It» το πρωί της Δευτέρας.

«Ο φόβος είναι κακό αγκάθι, είναι κερκόπορτα που μπαίνουν κι άλλα επικίνδυνα πράγματα, ο φόβος είναι ο εχθρός της ψυχής» πρόσθεσε στην συνέχεια η ηθοποιός.

Μιλώντας για το ελληνικό metoo, η Μαρία Αλιφέρη ανέφερε πως: «Ασφαλώς και έχω δεχτεί παρενόχληση. Όποια γυναίκα πει πως δεν έχει κακοποιηθεί ακόμη και από τις ελαφρύτερες μορφές, θα πει ψέματα» και συμπλήρωσε: «Το metoo ήταν κάτι πολύ καλό και μπράβο σε όσους τόλμησαν γιατί τουλάχιστον θα μειωθεί το κακό. Έχω χάσει ρόλο και συμβόλαια έχουν διαγραφεί γι’ αυτούς τους λόγους. Στα χρόνια μου δεν ήταν έτοιμα τα αυτιά για να ακούσουν, ενώ τώρα ο κόσμος και η τηλεόραση είναι έτοιμοι να ακούσουν. Μου είχαν πει εν ψυχρώ ότι αν δεν ενδώσω…».

«Πρέπει να λέμε “ευτυχώς τώρα»

«Δεν θέλω να ακούσω από κανέναν “γιατί τώρα;”, πρέπει να λέμε “ευτυχώς τώρα”». Αυτό τόνισε στην συνέχεια της συνέντευξης της, η Μαρία Αλιφέρη και πρόσθεσε πως: «Πολλές μαθήτριές μου έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και τις συμβουλεύω να το αντιμετωπίζουν επί τόπου και αν δεν μπορούν, να έχουν τη δύναμη να το καταγγείλουν. Η αγάπη καταλύει και ενώνει τα πάντα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.