Για την αντιμετώπιση που έχει όπως είπε από «το συνάφι» του, για την περίοδο της καραντίνας αλλά και για την οικογένειά του μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη τη Δευτέρα (10/4) ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης.

«Θεωρώ ότι είμαι αντιπαθής στο συνάφι μου, για τις απόψεις μου, επειδή δεν είναι πλειοψηφικές» είπε στην εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα.

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης παράλληλα παραδέχθηκε ότι έχει μια αίσθηση αλαζονίας και ότι ζητάει συγγνώμη μετά από πολύ όμως καιρό. «Έχω μια αίσθηση ναρκισσιμού και αλαζονείας» δήλωσε.

Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Κώστα Γαβρά αλλά και να υποδυθεί τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

«Θα ήθελα να κάνω μια ταινία με τον Γαβρά. Είναι ο πιο γλυκός, ευγενής και επαγγελματίας» δήλωσε. «Όταν μεγαλώσω κι άλλο θα ήθελα να κάνω και τον Βενιζέλο σε μια ταινία» είπε και εξήγησε ότι θα παρουσίαζε τον «Αδύναμο Κρίκο» γιατί «θα του έβγαινε φυσικά».

«Είναι δύσκολο να παίζεις με τη γυναίκα σου»

«Είναι δύσκολο να παίζεις με την γυναίκα σου. Έχεις ένα φόβο ότι μέσα από το ρόλο θα δει κάτι που νιώθεις ότι δεν το ξέρει» επεσήμανε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε «αγαπώ να μισώ στη γυναίκα μου τον χρόνο που παίρνει για να ετοιμαστεί».

«Στην καραντίνα είδα την ομορφιά του να μην κάνω τίποτα. Μέσα στην καραντίνα έγινα περισσότερο μητέρα. Πατέρας ήμουν πάντα» ανέφερε και τόνισε πως είναι μεγάλος τεμπέλης σαν άνθρωπος.

Τέλος, σχολίασε το πώς λειτουργούν οι άνθρωποι λέγοντας «Οι πιο πολλοί άνθρωποι λειτουργούμε με τις εντυπώσεις. Δεν ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά η εντύπωση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.