Σε δύσκολη θέση φαίνεται ότι ήρθε η Τέτα Καμπουρέλη, που εμφανίστηκε στο «Πρωινό».Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη σύλληψη του συζύγου της, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για το μεγάλο ριφιφί που έγινε τον Νοέμβριο του 2020 σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Αρχικά, ρωτήθηκε για τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Σοφιανό, κάτι το οποίο διέψευσε. «Έλα τώρα, δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Με τον Φίλιππο Σοφιανό γνωριζόμαστε πάνω από 20 χρόνια και πραγματικά ο ένας βοηθάει τον άλλον τόσα χρόνια, μέχρι εκεί, τίποτα άλλο. θα βοηθήσω πολύ σε ένα θεατρικό που κάνει, θα είμαι στις δημόσιες σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία σχέση. Τι είμαστε; Παιδάκια;» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο καθένας κουβαλάει έναν σταυρό. Εμπόδια υπάρχουν για όλους μας. Να είμαστε καλά και όλα καλά θα πάνε. Αρρώστησα πολύ άσχημα, έπαθα κρίσεις πανικού αλλά τώρα το παλεύω και είμαι πολύ καλά. Παίρνω τα χαπάκια μου γι’ αυτό έχω και καλή διάθεση. Γελάω γιατί πρέπει να γελάμε. Υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις οικογένειες και πρέπει να προχωράμε για να ξεπεραστούν τα εμπόδια», είπε η Τέτα Καμπουρέλη.

Τέλος σε ερώτηση για τη σχέση με τον σύζυγό της, η αισθητικός είπε: «Δεν υπάρχει πρώην σύζυγος. Δεν έχουμε χωρίσει αλλά ούτε είμαστε μαζί αφού ο ένας είναι μέσα και ο άλλος έξω, παλεύουμε και οι δύο. Ως εκεί, προχωράμε» είπε προσπαθώντας να σταματήσει τον Γιώργο Λιάγκα που την «πυροβολούσε» με ερωτήσεις.

«Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είμαι καλά, παλεύω για να έχω δουλειά και τίποτα άλλο. Αλήθεια σου λέω, παλεύω πάρα πολύ. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια» είπε η Τέτα Καμπουρέλη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.