Δηλώσεις για το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube η Σοφία Μουτίδου με τίτλο «Ομοφυλόφιλοι άνδρες, η σειρά σας παιδιά» το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις, έκανε η κωμικός.

Στο βίντεο η ηθοποιός μιλάει για τις σεξουαλικές προτιμήσεις ενός gay άνδρα, αλλά τα όσα είπε ενόχλησαν κάποιους, κατηγορώντας την ηθοποιό για ομοφοβία.

Σήμερα, η ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής «Super Κατερίνα» που τη «συνέλαβε» στο αεροδρόμιο για το συγκεκριμένο θέμα είπε «Μα έχω δηλώσει ότι δεν θα κάνω καμία δήλωση».

Και συνέχισε «Όχι αγάπη μου γλυκιά, δεν πρόκειται να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη αλλά ντρέπομαι κιόλας για όλη τη φάση. Τι ντροπή!».

Τι έλεγε στο βίντεο που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο αναφέρει ότι «αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight».

Η Σοφία Μουτίδου απάντησε στις πρώτες αντιδράσεις λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά για τις άλλες σεξουαλικότητες, ιδιότητες και επαγγέλματα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.