Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Σάσα Σταμάτη, μιλώντας για το θάνατο του πατέρα της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την απώλεια του πατέρα της και έκανε λόγο για «εγκληματίες».

«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα, με πολύ σκληρές καταστάσεις. Κάποια στιγμή θα μιλήσω γι’ αυτό, δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς και δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να φύγει έτσι» είπε ξεσπώντας σε δάκρυα η Σάσα Σταμάτη. «Κάποια στιγμή θα σας πω, γιατί πρέπει να βοηθήσουμε και άλλο κόσμο να μη φύγει έτσι. Γιατί υπάρχουν κι “εγκληματίες”, “φονιάδες”, δεν είναι όλοι γιατροί» ξέσπασε.

«Υπάρχουν γιατροί “εγκληματίες” και “φονιάδες” εκεί έξω. Από αλλού το περιμέναμε και αλλού μας έσκασε. Απλά δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω ακόμα» εξήγησε και προέτρεψε τον κόσμο να μη φοβάται να μιλήσει για τις ψυχικές νόσους, που -όπως είπε- ακόμα είναι θέμα ταμπού στην Ελλάδα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.