Για την κακοποιητική σχέση που διατηρούσε με πρώην σύντροφο της, μίλησε η Βίκυ Μανώλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Σε αυτή την σχέση μου, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, υπήρχε το στοιχείο της παρακολούθησης κάποια βράδια κάτω από το σπίτι χωρίς κανέναν λόγο. Δεν μέναμε μαζί αλλά είχα κάποια πράγματα στο σπίτι του, Κάποια στιγμή είδα πως δεν πάει άλλο, συνέβη και ένα γεγονός με τη δουλειά μου και άρχισε να ανακατεύεται. Το είχε πάει δηλαδή σε άλλο επίπεδο. Έκατσα, έκανα μια συζήτηση, ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος και έβγαλε έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Δεν το πίστευα αυτό πράγμα! Εκείνη την ώρα, λοιπόν, που του λέω πως θα πάρω τα πράγματα μου και θα φύγω, μου κλειδώνει την πόρτα και μου παίρνει και το κινητό» είπε το μοντέλο και πρόσθεσε:

«Παθαίνω σοκ! Λέω, «Χριστέ μου τι θα κάνω τώρα»! Δεν είχε και σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι του. Επειδή έχω εκρηκτικό χαρακτήρα, εγώ εκείνη την ώρα ήθελα να τσακωθώ.  Τελικά, όμως, έμεινα εκεί το βράδυ και ήξερα ότι το πρωί θα φύγει για τη δουλειά και θα έφευγα και γω κάποια στιγμή. Δεν γινόταν να με κλειδώσει μέσα. Δεν είχαμε μεγάλη διαφορά και αυτό έγινε περίπου πριν από πέντε χρόνια.

Με ενοχλούσε για ένα διάστημα και ευτυχώς που έμενα με την οικογένεια μου οπότε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα. Σκέφτηκα τότε να κινηθώ νομικά αλλά δεν υπήρχε σωματική βία για να το αποδείξω».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.