Για την αποχή από την τηλεόραση, τη σχέση του με τη Μαρία Κορινθίου, τη κρίση στον γάμο τους και τη ζήλια ανάμεσά τους, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση. Γίνονται πολύ καλές και μεγάλες κινήσεις στην ελληνική τηλεόραση. Έχω να μπω στην τηλεόραση επειδή το θέλω εγώ τρία χρόνια. Απέρριψα φέτος κάποια τηλεοπτική πρόταση.  Θέλω πλέον να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν πολύ και θα έχει ουσία για εμένα», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης και πρόσθεσε:

«Έχω ευθύνη του εαυτού μου. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι. Θέλω να παίξω με την Μαρία. Όλα αυτά τα χρόνια το τρενάρουμε. Πιστεύω πάρα πολύ στη Μαρία. Νομίζω ότι είμαστε από τα ζευγάρια που δεν έχουμε εκμεταλλευτεί την κοινή μας πορεία σαν ανδρόγυνο. Τη Μαρία την εκτιμώ πάρα πολύ υποκριτικά, την εκτιμώ ως επαγγελματία. Είμαι πολύ αυστηρός μαζί της».

Σε ότι αφορά το συμβάν με τη Μαρία Κορινθίου έξω από το σπίτι τους ανέφερε: «Κάποιοι σπεύσανε να πούνε ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο. Εκεί δεν θα κινηθείς δικαστικά όταν έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν δίνω δεκάρα για οποιονδήποτε θέλει να πιαστεί από το οτιδήποτε ή να σχολιάσει. Δεν θα ασχοληθώ καν μαζί του. Δεν θα ασχοληθώ με πράγματα τα οποία είναι ανήθικα, προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη της οικογένειας μου. Η δουλειά μου ως πατέρας και ως σύζυγος είναι να προστατεύσω την οικογένεια μου.

Είμαστε απλοί άνθρωποι.  Οι απλοί άνθρωποι, τσακώνονται, γελάνε, ερωτεύονται… Εμείς γιατί να διαφέρουμε από τα αλλά ζευγάρια; Ζηλεύω τη Μαρία και εκείνη εμένα. Η ζήλια μας είναι καθαρά ζήλια αγάπης».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.