Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη ο Μιχάλης Ζαμπίδης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του αλλά και στο γυμναστήριο του.

«Ήθελα να φτιάξω ένα όμορφο μέρος που να με εμπνέει για να γυμνάζομαι. Οι παγκόσμιοι τίτλοι έχουν ιδιαίτερη σημασία, όμως το κάθε ένα τρόπαιο είναι μοναδικό για μένα, αυτά είναι τα κοσμήματά μου. Όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό έχασα τις ισορροπίες μου, μου πήρε δύο χρόνια να ισορροπήσω 100%. Είχα βαρύνει, ήμουν ψυχοσωματικά πάνω κάτω, δεν μπορούσα να βρω χαρά, έπαθα κορεσμό με το φαγητό», είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Αναφερόμενος στην απώλεια του πατέρα του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης υπογράμμισε πως: «Ο πατέρας μου έφυγε από κάτι κακό που είχε στους πνεύμονες. Κάναμε ότι έπρεπε και η μάχη που έδωσε ολοκληρώθηκε μετά από περίπου ένα χρόνο. Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος, χάρηκα γιατί απελευθερώθηκε από όλο αυτό που περνούσε».

Για τη σύντροφό του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης απάντησε: «Δημοσίευσα φωτογραφία με τη σύντροφό μου ως ένδειξη σεβασμού και αγάπης προς εκείνη. Έχει πολλά καλά και έχουμε συντονιστεί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.