Σε μια πολύ δημιουργική φάση βρίσκεται η Δήμητρα Παπαδήμα το τελευταίο διάστημα η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης.

«Παρά τις εξωτερικές συνθήκες βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση. Θα συνεχίσω την παράσταση “Το αγρίμι” που ξεκίνησα προ πανδημίας. Τα γεγονότα σε στιγματίζουν και είτε προχωράς, είτε σε πατάνε», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Για το βιβλίο της που κυκλοφόρησε με τίτλο «Βίος Βίας» στο οποίο εξιστορεί περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που η ίδια έχει δεχθεί, η Δήμητρα Παπαδήμα είπε: «Άρχισα να δουλεύω από πάρα πολύ μικρή ηλικία και έκανα πολλές δουλειές. Είμαι ταλαιπωρημένη και απογοητευμένη πάρα πολύ από τους ανθρώπους. Άρχισα να γράφω αυτό το βιβλίο γιατί ήθελα να βγάλω από μέσα μου όσα με βασάνιζαν. Συνεχίζω να βλέπω στο ύπνο μου την διαφθορά του ανθρώπου. Αυτή την τρέλα της εξουσίας που δεν του φτάνει τίποτα, ειδικά αν είσαι μια εμφανίσιμη γυναίκα με μυαλό, χάθηκες».

«Τρώγανε από ένα φάσκελο και έφευγα»

Η Δήμητρα Παπαδήμα συνέχισε: «Είναι αμέτρητες οι φορές που έχω δεχθεί παρενοχλήσεις. Κάθε φορά έφευγα από αυτές τις δουλειές. Εγώ ήμουν 17 χρονών όταν ξεκίνησα να δουλεύω και είναι πολύ εύκολο για μια νεαρή κοπέλα χωρίς στηρίγματα, να λοξοδρομήσει. Δεν μίλησα ποτέ. Θεωρούσα ότι οι παρενοχλήσεις συνέβαιναν πάντα, σε όλες τις εποχές. Άλλες κατέληξαν στο τρελάδικο, άλλες σε ένα πορνείο, άλλες παντρεύτηκαν έναν πλούσιο και κατέληξαν στο τρελάδικο με άλλο τρόπο και άλλες προχώρησαν με τον δύσκολο τρόπο».

Η Δήμητρα Παπαδήμα τόνισε στην συνέχεια πως: «Τρώγανε από ένα φάσκελο και έφευγα. Έτρωγα τις σάρκες μου και συνέχιζα τη ζωή μου. Πάντα τα κατάφερνα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.