Για την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και για την πορεία της στο τραγούδι, μίλησε στην εκπομπή «Love it» η Πάμελα.

«Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχω δύο γιους, 4 και 7 ετών, είμαι μια ευτυχισμένη μαμά. Είμαι πολύ απασχολημένη με τα παιδιά μου, τώρα είμαι καλύτερα όμως γιατί έχουν μεγαλώσει και αρχίζω και κοιμάμαι, είχα να κοιμηθώ πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Πάμελα και πρόσθεσε:

«Όταν άκουσα το “Πάμε Έλα” στο ραδιόφωνο δεν το πίστευα ότι συμβαίνει αυτό. Όταν άκουσα την Ελευθερία Ελευθερίου να λέει τραγούδι μου νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή μου, δεν κατάλαβα τι έγινε. Δεν είμαι ίδια με το παρελθόν, πήρα 25 κιλά σε κάθε εγκυμοσύνη μου, 50 συνολικά, έχω μεγαλώσει, φαίνεται, αλλά μου αρέσει»

Δεν νιώθω αδικημένη με την καριέρα μου, υπήρχαν πράγματα που ήθελα να κάνω και καταστάσεις που ήθελα να είναι αλλιώς και δεν ήταν. Η νύχτα με κουράζει, δεν μου άρεσε, ήταν δύσκολο για μένα. Πολλές φορές στην Ελλάδα δουλεύεις και δεν πληρώνεσαι. Αυτό μου είχε συμβεί και είπα ότι εγώ δεν μπορώ έτσι. Σήμερα σκέφτομαι πως αντί να προσβληθεί εκείνος, που μου φέρθηκε χυδαία ή άσχημα, εγώ ήμουν η ευγενική για να μη θυμώσει και μου κάνει κακό».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.