Στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που ήρθαν στο φως για το πρόσωπο του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Μίνα Αδαμάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα».

«Αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ και δεν θα ήθελα να τη συζητήσω. Τη δέχομαι τόσο όσο, ότι υπάρχουν αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο» είπε η Μίνα Αδαμάκη ενώ αναφερόμενη στην απόφαση καναλιών να διακόψουν την προβολή επαναλήψεων τηλεοπτικών σειρών με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, συμπλήρωσε:

«Αυτό είναι μια απόφαση των καναλιών που δεν είναι παράλογη. Είναι και αυτό ένα μέσο. Εγώ δεν παίρνω ούτε το μέρος των καναλιών, ούτε των ηθοποιών οι οποίοι ξέφυγαν πολύ άσχημα».

Τέλος, μιλώντας για το πώς πήρε απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική» εξομολογήθηκε: «Η αντίδραση των γονιών μου όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική ήταν ακραία. Έλεγαν ότι δεν θα με ξαναδούν και ότι θα ζήσω μόνη μου. Εγώ πέρασα τελικά Νομική και ήρθα στην Αθήνα τρέχοντας. Στη Νομική δεν καταλάβαινα τίποτα. Έπαιρνα ένα βιβλίο και δεν μπορούσα να καταλάβω τι διάβαζα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.