Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου μίλησε, μεταξύ άλλων, η Πέμη Ζούνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Υπάρχει αέρας κάθαρσης μετά τις αποκαλύψεις. Είναι κρίμα που το #MeToo έμεινε μόνο στους χώρους που φωτίζονται από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήξερα για σκληρές συμπεριφορές. Δεν ήξερα ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πιο άρρωστα. Δεν μου έχει τύχει κάποιο άσχημο περιστατικό στο θέατρο. Ήμουν τυχερή, ίσως ήμουν και “αγριοκάτσικο” και αντιδρούσα στην πρόθεση» είπε η Πέμη Ζούνη και πρόσθεσε μιλώντας για την απόφαση να μην προβάλλονται σειρές στις οποίες συμμετείχαν πρόσωπα που αυτή τη στιγμή είναι αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη:

«Δεν μπορείς εύκολα να πάρεις θέση στο αν πρέπει να προβάλλονται σειρές με τους πρωταγωνιστές που έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν τελεσιδικήσει, πρέπει να ακούσουμε και τις δύο πλευρές για να πάρουμε θέση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.