«Όποιος παρακολουθεί την σειρά καταλαβαίνει τι μπορεί να συμβαίνει σε αυτές τις κοινωνίας και πολύ περισσότερο τι συνέβαινε μερικά χρόνια πριν» ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης στην κάμερα του «T-Live» μιλώντας για την σειρά του Alpha «Σασμός».

Για τον Υπουργό Εργασίας τα γεγονότα που παρουσιάζονται στην σειρά δεν είναι άγνωστα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος o πατέρας του, ως δικηγόρος, είχε αναλάβει αρκετές φορές το ρόλο του «ειρηνοποιού» για να επιτευχθεί ο «Σασμός», το φίλιωμα δηλαδή με το οποίο κλείνει οριστικά μία βεντέτα.

«Θυμάμαι περιπτώσεις με εντάσεις μεταξύ οικογενειών που οδηγούσαν σε ακραίες καταστάσεις και πράγματι υπήρχαν, και υπάρχουν μέχρι σήμερα, άνθρωποι με ένα ιδιαίτερο κύρος στην τοπική κοινωνία που αναλαμβάνουν το ρόλο του “ειρηνοποιού”. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν πετύχει τον σασμό και γίνονται σύντεκνοι, κουμπάροι ή γίνονται συμπέθεροι» είπε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Στην συνέχεια ο υπουργός Εργασίας μίλησε για τον πατέρα του. «Και ο πατέρας μου ήταν ένας από τους ειρηνοποιούς και αισθάνομαι περήφανος γι’ αυτό. Ήταν ένας άνθρωπος κύρους και πολλές φορές τα έφερναν έτσι τα πράγματα ώστε να μεσολαβεί για να υπάρχει εκτόνωση των εντάσεων και των προβλημάτων».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.