Η πιο πρόσφατη δικαστική διαμάχη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί – για την περιουσία του πρώην ζευγαριού στη Γαλλία – επιλύθηκε. Ο λόγος για τον διάσημο αμεπλώνα Château Miraval, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 164 εκατ. δολάρια, ο οποίος αγοράστηκε από το ζευγάρι το 2014.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το PEOPLE, η ηθοποιός θα επιτρέπεται στο εξής να πουλήσει τις μετοχές της στο οινοποιείο και τη γύρω έκταση, όπου παντρεύτηκε τον Πιτ το 2014, σε τρίτο μέρος.

Προηγουμένως, η Τζολί αντιμετώπισε προβλήματα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του μεριδίου της στα περιουσιακά στοιχεία αυτά, λόγω του διαζυγίου με τον ηθοποιό.

Τον Ιούλιο, μάλιστα, φέρεται να ζήτησε από ένα δικαστήριο της Καλιφόρνια να επιτρέψει την πώληση μετοχών, από πλευράς της, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες διαζυγίου, σύμφωνα, πάντα, με την ιστοσελίδα PEOPLE.

Εξάλλου, η εταιρεία του Μπραντ Πιτ, Mondo Bongo, είχε κι εκείνη κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας της Τζολί, Nouvel, σχετικά με την περιουσία, προκειμένου να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος της.

Κατά την ιστοσελίδα pagesix.com, πάντως, η ηθοποιός είναι ελεύθερη να διαχειριστεί την περιουσία της σε συνέχεια συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών, κι όχι έπειτα από νεότερη δικαστική κρίση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.