Νέο επεισόδιο στον δικαστικό «πόλεμο» της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ ΠΙτ, αυτή τη φορά για έναν αμπελώνα στη Γαλλία. Η διαμάχη των δύο πρώην δεν φαίνεται να έχει τέλος, μετρώντας ήδη πέντε χρόνια από το επεισοδιακό τους διαζύγιο.

Ο Μπραντ Πιτ κατέθεσε νομικά έγγραφα σε ένα δικαστήριο στο Λουξεμβούργο, κατηγορώντας την Αντζελίνα Τζολί για «συστηματική παρεμπόδιση» της διαχείρισης εκ μέρους του Château de Miraval και ότι προσπάθησε να πουλήσει το δικό της μερίδιο στο κτήμα χωρίς να του κάνει την προσφορά να το αγοράσει εκείνος πρώτος, όπως αναφέρει ο βρετανικός Independent.

Ο αξίας 140 εκατομμυρίων ευρώ αμπελώνας αγοράστηκε από τους δύο διάσημους ηθοποιούς για 35 εκατομμύρια δολάρια. Εκεί έγινε ο γάμος τους το 2014.

Ο αμπελώνας ανήκει κατά ποσοστό 50% στις εταιρείες των δύο ηθοποιών. Στα δικαστικά έγγραφα που είδε το Page Six, οι δικηγόροι του Πιτ υποστηρίζουν ότι η αύξηση της αξίας του Miraval οφείλεται στη δική του συμβολή.

Η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ

Από το δικαστήριο ζητήθηκε να ακυρωθεί η πώληση από τη Τζολί του 10% σε έναν ανώνυμο αγοραστή για 1 ευρώ, ένα ποσό που χαρακτηρίστηκε ως «μη σοβαρό» δεδομένης της αξίας του κτήματος.

Ο Independent επικοινώνησε με εκπροσώπους των Τζολί και Πιτ για να σχολιάσουν την υπόθεση, αναφέρει το δημοσίευμα.

Το επεισοδιακό διαζύγιο και οι καταγγελίες

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2016. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως φοβόταν για την ασφάλεια της οικογένειάς της στη διάρκεια του γάμου της με τον Πιτ.

Η Τζολί παραδέχτηκε πως δεν μπορούσε να μιλήσει σε βάθος για τις εμπειρίες της με τον ηθοποιό λόγω της δικαστικής διαμάχης που βρίσκεται σε εξέλιξη, σημείωσε όμως ότι δεν πήρε εύκολα την απόφαση να πάρει διαζύγιο από τον Πιτ. «Ήταν πολύ για μένα να βρεθώ σε μια κατάσταση όπου αισθάνθηκα ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου».

Ο Πιτ έχει παραδεχτεί ότι είχε πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι φώναξε σε ένα από τα παιδιά του, όμως αρνείται ότι υπήρξε κακοποιητικός σωματικά. Για το περιστατικό που σημειώθηκε σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο ο ηθοποιός απαλλάχθηκε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.