Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Τζωρτζάκης το πρωί της Τετάρτης.

Ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πρώτου παιδιού του το οποίο «έσβησε» κατά τον έβδομο μήνα της κύησης της γυναίκας του.

Ο Χάρης Τζωρτζάκης και η σύζυγος του αποφάσισαν να «διηγηθούν» αυτήν την ιστορία μέσα από μια ταινία μικρού μήκους.

«Θα κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους γι’ αυτό το θέμα. Θα παίζει ο Χάρης Φραγκούλης και θα το σκηνοθετεί ο Ανδρέας Κοντόπουλος, οι οποίοι είναι πολύ φίλοι μου. Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Νοέμβρη. Αυτό είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια. Ήταν η πρώτη μας απόπειρα να γίνουμε γονείς. Προχώρησε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη και στο τέλος γεννήθηκε ένα παιδί νεκρό για πολλούς λόγους, που θα ειπωθούν στην ταινία» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Τζωρτζάκης.

«Έχω την ανάγκη να το πω γιατί πραγματεύεται ζητήματα όπως αυτό της άμβλωσης. Έπρεπε να κάνουμε εξετάσεις κάθε δύο εβδομάδες που στοίχιζαν 400-500 ευρώ. Και σκεφτόμουν τι θα έκανα αν δεν μπορούσα να τις πληρώσω; Το δημόσιο σύστημα δεν το πληρώνει αυτό και μετά βγαίνουν και λένε γιατί δεν κάνουμε παιδιά. Είναι και αυτό κάτι που πραγματεύεται η ταινία», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, ο Χάρης Τζωρτζάκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.