Με αφορμή την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Τζεμ» της Ελέιν Μέρφυ, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου 2021, η Μαρία Κανελλοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης.

Η ηθοποιός, αναφέρθηκε στη ψυχοθεραπεία που έκανε για να αντιμετωπίσει φοβίες της, το εμβόλιο του κορονοϊού ενώ χαρακτήρισε «υποκριτικό» το να μην προβάλλονται από τους σταθμούς οι παραγωγές που παίζει ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης.

«Άπειρες φορές έχω αντιμετωπίσει τον εαυτό μου. Είναι ο καλύτερος μου φίλος και ο χειρότερος μου εχθρός. Διαχειρίζομαι με δυσκολία τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού μου. Είμαι μελαγχολικός, καταθλιπτικός άνθρωπος στη βάση μου. Ασφαλώς χρειάστηκε να το αντιμετωπίσω πολύ νέα και σε μία εποχή που ο ψυχίατρος ήταν μεγάλο ταμπού. Εγώ δεν το έλεγα για χρόνια στους φίλους μου» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κανελλοπούλου.

Μιλώντας για το εμβόλιο του κορονοϊού, η ηθοποιός τόνισε ότι: «Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο, για αυτό συμπονώ τους ανθρώπους που φοβούνται. Το έκανα, όμως, και ούτε λιποθύμησα ούτε τίποτα».

Στην συνέχεια η Μαρία Κανελλοπούλου δέχθηκε ερώτηση για την άτυπη απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην προβάλλουν τις παραγωγές στις οποίες συμμετέχει ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης.

«Όταν έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης μία υπόθεση, δεν καταλαβαίνω πώς κόβεται μία σειρά στην οποία έπαιζε ο Πέτρος Φιλιππίδης και ακόμα 50 άνθρωποι. Ο Φιλιππίδης πληρώθηκε πάρα πολύ καλά εκείνη την στιγμή, πληρώθηκε πάρα πολύ καλά τις επαναλήψεις. Αλλά κόβοντας μια σειρά, κόβεις ένα μικρό μεροκάματο από ανθρώπους που παίρνουν τα δικαιώματα δύο φορές τον χρόνο, που περιμένουν αυτό το μικρό ποσό, που για αυτούς μπορεί να είναι πολύ μεγάλο, πολύ απαραίτητο» απάντησε η Μαρία Κανελλοπούλου και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να δικάζονται μαζί με αυτούς άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Το βρίσκω λιγάκι υποκριτικό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.