«Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας; Οι άνθρωποι δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Αυτά είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος για τον βιασμό μίας γυναίκας και την απόπειρα βιασμών άλλων δύο γυναικών.

Η φράση αυτή της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σήκωσε κύμα αντιδράσεων και αρκετοί συνάδελφοι της έσπευσαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από εκείνη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναμένεται να κάνει μια guest εμφάνιση στην σειρά που συμμετέχει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Η δημόσια στήριξη του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram γνωστοποίησε την guest εμφάνιση αυτή και με την ανάρτησή του στήριξε δημόσια την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Γκεστ γύρισμα σήμερα στους ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ των αγαπημένων Ρεππα-παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου… Με την Αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζακα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά.. Κι οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραικου Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγαπη γι αυτό που με πάθος διαλέξαμε…Υπεροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον Λατρευτο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο,έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας κ την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού…» έγραψε στην συνοδευτική λεζάντα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.