Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Φιλαρέτη Κομνηνού το πρωί της Πέμπτης. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου με την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη αλλά και στην συνεργασία μαζί του.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αρίστος» που παίζεται για τρεις τελευταίες μέρες στην Αθήνα. Η ίδια σχολίασε για τον γιο της που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του έργου ότι «αυτή η συνεργασία ήταν μια εμπειρία νομίζω και για τους δυο μας. Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες. Τον ακούω και είμαι διαθέσιμη. Έχουμε αντιστραφεί οι όροι. Όταν ήταν στη Δραματική Σχολή του Εθνικού ήμουν δασκάλα του. Ίσως ήμουν παραπάνω αυστηρή μαζί του για να μην νιώθουν οι υπόλοιποι ότι του χαρίζομαι».

Η Φιλαρέτη Κομνηνού φανερά συγκινημένη αναφέρθηκε και στον γάμο του Γιώργου Παπαγεωργίου με τη Δανάη Μιχαλάκη: «Είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο το αγόρι μου μαζί με την Δανάη. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Ήταν πολύ όμορφη η τελετή. Δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο, ήρθαν όλοι οι φίλοι τους, η μπάντα του τραγουδούσε και το βράδυ έγινε ένα πάρτι στην αμμουδιά. Δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος και το παλικάρι μου έλαμπε από χαρά και ευτυχία. Και η μαμά μαζί και η γιαγιά του που τον λατρεύει».

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα αυτός ο γάμος. Έγινε και μια παρεξήγηση για κάποιες ημερομηνίες που δόθηκαν λάθος, ενώ εγώ ήμουν στο γύρισμα και έκανα τον γάμο με τον τηλεοπτικό μου γιο Πάνο Βλάχο και ξαφνικά μαθαίνω ότι παντρεύεται ο γιος μου» εξήγησε η ηθοποιός και συνέχισε: «Είχε πραγματικά πλάκα αυτό. Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο πήρε τέτοιες διαστάσεις. Αυτά τα ξέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι».

Η Φιλαρέτη Κομνηνού στην συνέχεια εξομολογήθηκε πως: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν ήθελαν με τίποτα να πάω στο θέατρο. Όταν έμαθαν ότι πηγαίνω κρυφά σε δραματική σχολή παράλληλα με τη Φιλοσοφική πικράθηκαν πολύ. Ο πατέρας μου ήρθε ξαφνικά στην δραματική σχολή και μου είπε ‘εγώ σε σπούδασα για να γίνεις θεατρίνα’. Δεν φώναξε αλλά είδα αυτή την πικρία στα μάτια του. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να τους πείσω ότι αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Η γιαγιά του Γιώργου που απέναντι σε μένα ήταν πολύ επιφυλακτική, όταν άρχισε εκείνος να κάνει αυτά θεατρινίστικα μέσα στο σπίτι μου είπε ‘Νομίζω ότι ο Γιώργος πρέπει να γίνεις ηθοποιός. Θυμάμαι τη μαμά μου να μου λέει ‘τώρα εσύ θα πηγαίνεις να αγκαλιάζεις ξένους άνδρες;’. Ο πατέρας μου έφυγε νωρίς από τη ζωή και λυπάμαι γιατί σε τέτοιες στιγμές όπως του γάμου, μου λείπει».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.