Έξω από το σπίτι που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της νέας σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha.

Ο δημοσιογράφος θέλησε να αποσπάσει μια δήλωση από την ηθοποιό σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη της στην Σίσσυ Χρηστίδου όπου είχε αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βλέποντας την τηλεοπτική κάμερα αρκέστηκε να πει πως πάει να εργαστεί και: «Καλά, γεια σας παιδιά μου… Να είστε καλά».

Τι είχε πει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το περασμένο Σάββατο, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega.

«Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», ανέφερε αρχικά, διαχωρίζοντας την ιδιότητα του ηθοποιού με τον άνθρωπο και πρόσθεσε:«Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας; Οι άνθρωποι δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.