Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στις χθεσινές δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός, σύζυγος της Λένας Δροσάκη, η οποία πρώτη (μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαράλαμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου), έχει από την πρώτη στιγμή πάρει θέση στο ελληνικό #metoo.

«Είναι αδυναμία… μα δεν είναι κακούργημα; Φταίνε τα σκοτάδια του… μα δεν είναι το σκοτάδι το ίδιο; Δεν κάνουμε τόσο παρέα πλέον… μα δεν ήσασταν στενοί φίλοι; Λυπάμαι για τους θύτες… δεν τους καταδικάζω τους θύτες; Καθίστε καλά… όχι, εσείς καθίστε καλά», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε story στο Instagram.

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

Αντιδράσεις προκάλεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με όσα είπε σε συνέντευξή της στο Mega το Σάββατο. Όταν η συζήτησε πήγε στο κίνημα #MeΤοο, η ηθοποιός χαρακτήρισε «σπουδαίο» ως συνάδελφο τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό μίας γυναίκας και την απόπειρα βιασμών άλλων δύο γυναικών.

«Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», ανέφερε αρχικά, διαχωρίζοντας την ιδιότητα του ηθοποιού με τον άνθρωπο και πρόσθεσε:

«Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας; Οι άνθρωποι δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.