Αρκετά πράγματα που θα συζητηθούν είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κατά την παρουσία της στην πρεμιέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.

Αρχικά, μπήκε στο στούντιο μοιράζοντας φιλιά και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Κάνει να φιληθούμε; Εγώ δεν έχω κάνει και το εμβόλιο και υποστηρίζω τους μη…».

Αργότερα η κουβέντα πήγε στο κίνημα #MeΤοο, με την ηθοποιό να χαρακτηρίζει «σπουδαίο» ως συνάδελφο τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό μίας γυναίκας και την απόπειρα βιασμών άλλων δύο γυναικών.

«Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», ανέφερε αρχικά, διαχωρίζοντας την ιδιότητα του ηθοποιού με τον άνθρωπο και πρόσθεσε:

Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του.

Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;

Οι άνθρωποι δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Μάλιστα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραδέχτηκε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αντιδράσεις στο Twitter

Όπως είναι λογικό, τα λεγόμενα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν πέρασαν απαρατήρητα, με αρκετούς χρήστες του Twitter να εκφράζουν την αντίθεσή τους.

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.