Η νέα σεζόν, ο σύντροφος της αλλά και ο Δημήτρης Πανόπουλος ο οποίος αντικαθιστά τον Κώστα Τσουρό στο πλευρό της, ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία απάντησε η Ναταλία Γερμανού το πρωί της Παρασκευής στην κάμερα του «Happy Day».

«Ο Δημήτρης Πανόπουλος έρχεται με φόρα. Ο Δημήτρης έχει καλύψει επικίνδυνα ρεπορτάζ και ήρθε η ώρα να μπει στον ακόμα πιο επικίνδυνο χώρο της ψυχαγωγίας» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για τον νέο της συνεργάτη.

«Ο ανταγωνισμός με ξετρελαίνει, δε νιώθω ότι ανταγωνίζομαι κανένα αλλά μόνο τον κακό μου εαυτό. Τους συναδέλφους που θα είναι απέναντί μου φέτος τους συμπαθώ και τους εκτιμώ όλους. Πιστεύω ότι ο συναγωνισμός θα μας κάνει όλους καλύτερους» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Για τον νέο της σύντροφο, η Ναταλία Γερμανού δεν θέλησε να πει πολλά και απέφυγε να απαντήσει. «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πρεμιέρα και πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στη δουλειά. Θα κάνουμε μία συνέντευξη το Πάσχα και τότε θα στα πω όλα. Είμαι πολύ καλά δόξα τω Θεό» ανέφερε η παρουσιάστρια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.