Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Στέφανο Κορκολή και τον Βασίλη Καρρά μίλησε μεταξύ άλλων η Εύη Δρούτσα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Ήταν άψογη η συνεργασία μου με τη Μαρινέλλα. Έχουμε κάνει τέσσερις δίσκους μαζί, γελάγαμε πολύ. Η Μαρινέλλα είναι κυρία, δεν προσπαθεί να γίνει. Η Άντζελα Δημητρίου είναι μια κυρία, είναι η καλύτερη… ζεμπεκλού. Το τραγούδι “Ο δικός μου ο δρόμος” είναι η ζωή μου. Στη ζωή μου μόνο μοναξιά έχω νιώσει», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα και πρόσθεσε:

«Στη δουλειά μου είμαι δυνατή, στη ζωή μου είμαι στόκος. Δεν την έφτιαξα σωστά. Δεν έχω ακούσει κανένα μεγάλο τραγούδι. Μου άρεσε πάρα πολύ το “Αθήνα μου”. Τον Αργυρό τον είχαμε εμείς στο Fame Story κι έφυγε νωρίς. Κι όμως προσπάθησε κι έγινε αυτός. Με νευρίασε πάρα πολύ ο Στέφανος Κορκολής γιατί αποποιήθηκε τα τραγούδια που είχε κάνει».

Τέλος, για τον Βασίλη Καρρά, η Εύη Δρούτσα απάντησε: «Τον Βασίλη Καρρά τον αγαπώ πάρα πολύ, τον είδα σε μια εκπομπή ότι δεν μπορούσε ούτε να καθίσει. Τον βλέπεις και λες γιατί ρε συ έγινε έτσι;».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.