Ένα παράπονο που έχει από τον Γιώργο Λιάγκα εξέφρασε ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του «Πρωινού».

Ο Σάκης Κατσούλης ενώ έκανε τις δηλώσεις του στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα ρώτησε αν μπορεί να πει το παράπονο του για τον Γιώργο Λιάγκα.

Αφού πήρε το… πράσινο φως, ο νεαρός ανέφερε ότι: «Έχω μια πικρία μέσα μου από τον Γιώργο Λιάγκα. Χωρίς να με ξέρει είπε πολλά για μένα, πόσο μάλλον στο αθλητικό κομμάτι… Εγώ θα σταθώ σε ένα: υπάρχουν δύο αγώνες που έχω φάει 5 και 6 γκολ, υπάρχουν άλλα 423 παιχνίδια… που είμαι ένας καλό τερματοφύλακας για Β’ και Γ’ Εθνική. Ε, δείξε και κάτι ακόμα».

Στο τέλος της προβολής του συγκεκριμένου αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να «δικαιολογηθεί».

Ο παρουσιαστής πήρε το λόγο και τόνισε ότι: «Κάνω 28 χρόνια τηλεόραση, έχω κάνει επιτυχίες, έχω κάνει σπουδαία πράγματα, έχω κάνει και τρεις μαλ…ες. Αν μπεις στο Google τι θα βρεις για τον Λιάγκα; Τις τρεις μαλ…ες που έχω κάνει κι έχω απολογηθεί γι’ αυτές. Ο Σάκης Κάτσουλης έχει κάνει πολλά καλά, έχει φάει και 11 γκολ».

Όπως ήταν φυσικό το «γαλλικό» που ξέφυγε από τον παρουσιαστή προκάλεσε αμηχανία στο πάνελ καθώς η εκπομπή προβάλλεται σε ζωντανά και δεν πρόλαβαν να βάλουν «μπιπ».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.