Στην κάμερα του «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Σιανίδης το πρωί της Τρίτης. Ο μετρ των δημοσίων σχέσεων μίλησε για το διαζύγιο του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή αλλά και για την περιπέτεια με τον κορονοϊό του Νίκου Οικονομόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Σιανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γνώριζα για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά γενικότερα αποφεύγω να μιλάω για τα προσωπικά των άλλων. Είναι τόσο διακριτικοί και οι δύο. Εμείς ήμασταν μαζί και τότε που έσκασε όλο αυτό. Η Δέσποινα ακούει πάντα αλλά στο τέλος παίρνει η ίδια την απόφαση.

«Ήμασταν μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο στη Ρόδο το καλοκαίρι. Τον αγαπάω και θεωρώ πως όλος αυτός ο πόλεμος που του έγινε ήταν άδικος. Φυσικά, αυτό που συζητήσαμε και μαζί είναι ότι όλη αυτή η αποστασιοποίηση που είχε ο Νίκος όλα αυτά τα χρόνια προς τους δημοσιογράφους την πληρώνει σε μια δύσκολη στιγμή. Παρουσίασαν αυτόν και τον Στέφανο Τσιτσιπά ως εχθρούς του Έθνους γιατί έχουμε την τάση ή στο ένα άκρο ή στο άλλο. Ο Νίκος ζει μια σχεδόν ασκητική ζωή, έχει μια απίστευτη σχέση με τη θρησκεία και ο μεγαλύτερος σύμβουλος του είναι ο πνευματικός του».

«Δεν νομίζω πως ήταν ποτέ αρνητής του εμβολιασμού απλά ίσως το άφησε λιγάκι όπως και πάρα πολλοί» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Χάρης Σιανίδης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.