Η νέα σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» φέρει την υπογραφή του ηθοποιού και σκηνοθέτη Αντρέα Γεωργίου.

«Η ταυτότητα του Mega είναι η μυθοπλασία, πιστέψαμε στο όραμα του καναλιού κι ακολουθήσαμε» είπε ο Αντρέας Γεωργίου στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης.

«Όταν διάβασα το σενάριο που έγραψε η Βάνα Δημητρίου, ήξερα ότι το ρόλο έπρεπε να τον κάνει η Άντζελα Γκερέκου. Δεν σκέφτηκα άλλη ηθοποιό. Όταν η Λυδία Κονιόρδου διάβασε τα κείμενα, είπε… είμαι μέσα», ανέφερε στην συνέχεια ο Αντρέας Γεωργίου.

Μιλώντας για την κ. Μάρω Κοντού η οποία συμμετέχει στην σειρά, ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε το παράπονο που του είχε εμπιστευθεί.

«Η κυρία Μάρω Κοντού μού έκανε κι ένα παράπονο, ότι δεν είχε ποτέ πρόταση για την τηλεόραση. Μου είπε ότι πρώτη φορά της προτείνουν κάτι για την τηλεόραση και ότι ήθελε σαν τρελή να το κάνει» είπε ο Αντρέας Γεωργίου.

Όσο για τον λόγο που δεν εμφανίζεται στην σειρά, ο Αντρέας Γεωργίου είπε: «Δεν εμφανίζομαι στη σειρά γιατί πιστεύω ότι πρέπει να πάρουν τη σκυτάλη τα νέα παιδιά. Υπάρχουν άλλα δύο πρότζεκτ που ετοιμάζω, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.