Ανήμερα των γενεθλίων του Μίνωα Μάτσα, η σύζυγος του Όλγα Κεφαλογιάννη του έκανε το ομορφότερο δώρο αφού έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι.

Η πολιτικός, λίγη ώρα μετά τη γέννηση των διδύμων, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και η συγκίνηση της ήταν εμφανής.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να τα καταφέρει. Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου, είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια! Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο μου για τα γενέθλιά του και πράγματι έτσι έγινε.

Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα. Το αγοράκι μας μοιάζει στο Μίνω και το κοριτσάκι νομίζω μοιάζει σε μένα. Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με καισαρική και επειδή αγαπάμε ως οικογένεια τη μουσική, κατά τη διάρκεια του τοκετού ακούγαμε τα τραγούδια του Μίνου από τις ταινίες “Ευτυχία” και “Καζαντζάκης”» ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη στις πρώτες της δηλώσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.