Για το ελληνικό metoo, με αφορμή την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην προβάλλουν ξανά από την ταινιοθήκη τους, παραγωγές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Είμαστε πολύ θυμωμένοι, θα γίνουν λάθη στον θυμό μας, θα ακουστούν λάθος πράγματα, θα κατηγορηθούν λάθος άνθρωποι, θα υπάρχουν πολύ εύκολα λόγια να ειπωθούν γι’ αυτούς. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σιωπήσουμε, να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε εμείς τι έχουμε κάνει γι’ αυτό; Ήμασταν παρόντες με αγάπη στα θύματα ή στους θύτες; Γιατί συνέβη όλο αυτό; Οφείλουμε να τιμωρήσουμε και τον πρότερό τους βίο, άρα και τον πρότερό μας βίο μαζί τους;» διερωτήθηκε ο ηθοποιός μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Όχι, δεν τιμωρούνται έτσι τα πράγματα. Αν δεν τιμωρηθεί ο άνθρωπος που έχει διαπράξει το έγκλημα δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν παίξει σε ένα σίριαλ μαζί με τον Πέτρο ή με τον Δημήτρη και δεν θα προβληθεί και δεν θα επαναληφθεί. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι έχουν υπάρξει στη ζωή μας αυτοί οι άνθρωποι» υποστηρίζει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Αιμίλιος Χειλάκης: Τι είπε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». «Είμαι ένας εργολάβος της Χούντας. Δεν έχει να κάνει με ιδεολογία, αλλά με τον άνθρωπο που εκμεταλλεύεται τα πράγματα» είπε για τον ρόλο του στην δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι πριν από δύο χρόνια του είχε γίνει πρόταση και πάλι να εισβάλλει στο Διαφάνι αλλά είχε αρνηθεί.

Ο ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια και δεν έκρυψε ότι ήταν πολύ αγχωμένος στο πρώτο γύρισμα: «Είναι το πρώτο μου γύρισμα μετά από 11 χρόνια. Είναι φοβερό. Είχα φοβερό άγχος. Με βοήθησαν πολύ τα παιδιά. Δεν είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην τηλεόραση. Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με ανθρώπους που είδα και θαύμασα και τα νέα παιδιά και τους υπόλοιπους που ξέρω ούτως ή άλλως».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.