Χαμό έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε η Τζούλια Νόβα στο λογαριασμό της στο Instagram φορώντας μια μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο στο στήθος. Η συγκεκριμένη κίνησή της προκάλεσε πλήθος σχολίων.

Η παρουσιάστρια είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Η φωτογραφία λοιπόν που την δείχνει να κρατά την φουσκωμένη κοιλίτσα της φορώντας το εν λόγω ρούχο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους ακόλουθους της, ενώ δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια.

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα σε έναν χρήστη ήταν άμεση, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Eπειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι’ αυτό και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω . Όσο ήταν η Σοβιετική ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε , υπήρχε δωρεάν παιδεία , δωρεάν νοσήλια, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου. Έντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει εξωτερικό οκ και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ αλλά κατά τα αλλά δεν ήταν κι τόσο άσχημα . Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί όποτε χωρίς να συμφωνώ να ξανά γινόταν η Σοβιετική ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.