Καλεσμένοι στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, ρώτησαν την παρουσιάστρια κατά πόσο ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη σχέση της με εκπαιδευτή σκύλων.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση, ωστόσο, χαμογελούσε, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάζει «χαμογελάει πονηρά, οπότε ισχύει».

«Δεν υπάρχουν συνταγές. Στο λέω με το καλό όταν παντρευτείς. Έχεις καμία σχέση;» ρώτησε αρχικά ο κ. Γκουντάρας, με την Μαλέσκου να απαντάει «για πες μου για την συνταγή». Εκείνος συνέχισε λέγοντας «γιατί διάβαζα ότι κάτι γίνεται και μου άρεσε που το διάβασα. Ισχύει;» με την παρουσιάστρια να αποφεύγει ξανά την απάντηση, ρωτώντας με τη σειρά της «Για πες μου πώς περνάτε;».

Στη συνέχεια η Νάταλι Κάκκαβα σχολίασε ότι «Δεν ξεκλειδώνει. Να σου πω κάτι, θα μας πεις όμως, δεν γίνεται!» και ο Γρηγόρης Γκουντάρας συνέχισε λέγοντας «Με καψουρεύει τώρα. Χαμογελάει πονηρά, οπότε ισχύει». Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου έκλεισε τον διάλογο λέγοντας «Δεν μου απαντάτε στην ερώτηση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.