Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο δημοσίευσε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία υπεβλήθη σε εγχείρηση καθώς έπαθε πολλαπλά κατάγματα μετά από ατύχημα που είχε την Κυριακή.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή στο Facebook η ηθοποιός, το χειρουργείο πήγε καλά και η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως. Η Βάνα Μπάρμπα δεν παρέλειψε, ακόμα, να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους.

Η ηθοποιός αναφέρει στην ανάρτησή της: «Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου.
Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον «ζεστό», φιλικό και άριστα οργανωμένο.

Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία!

Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!».

Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και…

Posted by Vana Barba on Tuesday, August 24, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.