Έρευνα έχουν ξεκινήσει οι Αρχές στην Καλιφόρνια για μια υπόθεση, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η αμερικανίδα ποπ σταρ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα που εργάζεται στο σπίτι της την κατηγόρησε ότι τη χτύπησε.

Η υπάλληλος διατύπωσε τον ισχυρισμό μετά από μια διαμάχη στο σπίτι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς την περασμένη Δευτέρα. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα ανέφερε ότι τα αποτελέσματα της έρευνάς του για την υπόθεση θα αποσταλούν στους εισαγγελείς για να εξεταστεί η άσκηση διώξεων πλημμεληματικού χαρακτήρα, σύμφωνα με το BBC.

Ο δικηγόρος της διάσημη τραγουδίστριας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους υπερβολικούς.

Η 39χρονη Σπίαρς φέρεται να πέταξε το κινητό τηλέφωνο της υπαλλήλου της από τα χέρια στη διάρκεια του επεισοδίου.

Σε μια δήλωση που εστάλη στο BBC, ο δικηγόρος της Μάθιου Σ. Ρόσενγκαρτ σημείωσε ότι είχε να κάνει με το κινητό τηλέφωνο, δεν υπήρξε χτύπημα και προφανώς κανένας τραυματισμός.

«Ο καθένας μπορεί να διατυπώσει μια κατηγορία, αλλά αυτό θα έπρεπε να έχει κλείσει άμεσα», τόνισε.

«Προς τιμής του, το γραφείο του σερίφη έχει αναγνωρίσει ότι το πριστατικό δεν ήταν κάτι σημαντικό» και επιβεβαίωσε «ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προσέλαβε τον Ρόσενγκαρτ τον περασμένο μήνα, σε μια προσπάθεια να μπει ένα τέλος στην κηδεμονία της από τον πατέρα της, 13 χρόνια αφότου εκείνος ανέλαβε τον έλεγχο της ζωής και των οικονομικών της, μετά από ανησυχίες για την ψυχική της υγεία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τζέιμι Σπίαρς συμφώνησε να κάνει πίσω και να παραιτηθεί της κηδεμονίας της «όταν είναι η κατάλληλη στιγμή», σύμφωνα με τα πρακτικά του δικαστηρίου.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει κατηγορήσει επανειλημμένα τον πατέρα της για «κατάχρηση της κηδεμονίας». Δήλωσε δε ότι είναι η πρώτη της προτεραιότητα να απομακρύνει τον πατέρα της από τον ρόλο του στη νομική ρύθμιση που διέπει τις προσωπικές και οικονομικές της υποθέσεις.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.