Οι μαγειρικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του, έκαναν τον Παύλο Χάππιλο να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στον τελευταίο κύκλο του MasterChef.

Ο Κύπριος chef, «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τις παρασκευές του και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, τους συμπαίκτες του αλλά και τους κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής του Star Channel, το όνειρο του να ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο στο οποίο θα φτιάχνει ο ίδιος τα γλυκά.

Αυτό όμως που δεν ξέρουν πολλοί είναι πως ο Παύλος Χάππιλος εργαζόταν για χρόνια ως χημικός στην Αγγλία.
Έτσι λοιπόν ο ίδιος αποφάσισε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, να κάνει μία «διαφορετική» ανάρτηση και να μιλήσει για τον κορονοϊό ενώ θέλησε να εξηγήσει και με απλά λόγια πώς λειτουργούν αλλά και τι είναι στην πραγματικότητα το mRNA.

«Είναι λογικό σε κάτι καινούριο να ακούς διαφορετικές απόψεις και είναι όλες σωστές. Δεν λέω ότι είναι λάθος αλλά για να υπάρχει μια πληθυσμιακή ανοσία πρέπει ένα συγκεκριμένο ποσοστό να κάνει το εμβόλιο. Καταλαβαίνω το να μην κάνουν το εμβόλιο άνθρωποι που φοβόνται αλλά δεν καταλαβαίνω το να μην το κάνει κανείς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χάπιλλος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.