Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, μίλησε η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου η οποία καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από οδηγό ταξί όταν του ζήτησε την απόδειξη για το αντίτιμο της διαδρομής που τη μετέφερε.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, επιβιβάστηκε στο ταξί στην περιοχή του Συντάγματος και τη μετέφερε στο Παλαιό Φάληρο. Όταν ζήτησε να πληρώσει ο οδηγός του ταξί την ενημέρωσε πως το αντίτιμο της κούρσας της είναι 13,30 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό φάνηκε υψηλό στη δημοσιογράφο η οποία παρατήρησε ότι το ταξίμετρο ήταν σβηστό.

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου καταγγέλλει ότι ο οδηγός του ταξί, της έδειξε μια εφαρμογή στο κινητό του η οποία έγραφε το 13,30 ευρώ ενώ εκείνη θεωρεί πως το αντίτιμο της συγκεκριμένης διαδρομής δεν μπορεί να είναι πάνω από 7 ευρώ.

«Με χτύπησε, με παρέσυρε με το ταξί και με έκλεψε για 7 ευρώ! Η διαφορά ήταν 7 ευρώ» ανέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Βγαίνω και γυρίζω με μεγάλη ταχύτητα, πρόσωπο στην πόρτα του πίσω καθίσματος και για να μην προλάβω να τον φωτογραφίσω, είτε αυτόν είτε την πινακίδα, ξεκινάει, περνάει πάνω από τα πόδια μου, με ρίχνει κάτω, με παρασέρνει περίπου δύο μέτρα. Το χέρι μου και η τσάντα μου είναι μέσα στο αυτοκίνητο, με χτυπάει και βαράει και η πόρτα πάνω μου».

«Μου δίνει πολύ λίγα ρέστα. Όταν τον ρώτησα, μου είπε πως η διαδρομή ήταν 13,30 ευρώ ενώ το ταξίμετρο ήταν νεκρό. Και μου έδειξε μια εφαρμογή. Από ότι μου εξήγησαν αργότερα, αυτή η εφαρμογή είναι ο τρόπος με τον οποίο “κλέβουν” οι οδηγοί ταξί, που δεν είναι επαγγελματίες και δη σωστοί, τους τουρίστες» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Ο οδηγός ταξί μετά από αυτό, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος, πάτησε γκάζι για να φύγει, η δημοσιογράφος του φώναξε πως ήταν η τσάντα της μέσα στο αυτοκίνητο και εκείνος της την πέταξε από το παράθυρο.

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου υπέβαλε μήνυση και έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.