Ένα σπάνιο βίντεο δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον λογαριασμού που έχει δημιουργήσει στο Instagram όπου «ανεβάζει» φωτογραφίες τόσο της μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη όσο και του πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και μοιράζεται άγνωστες ιστορίες με τους διαδικτυακούς του φίλου.

Αυτή τη φορά, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Κλεισθένης, προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μιλάει για μια από τις τελευταίες επιθυμίες της ηθοποιού.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγεται να λέει ο Κλεισθένης, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ζητήσει από τον Κλεισθένη, όταν εκείνη πεθάνει να τοποθετήσει ανάμεσα στα χέρια της την αγαπημένη της φωτογραφία με το μπλε καπέλο από την παράσταση της «Ωραίας μου Κυρίας» του 1974.

Την επιθυμία αυτή, η Αλίκη Βουγιουκλάκη την εξέφρασε για πρώτη φορά το 1974 και την επανέλαβε και στις τελευταίες τις στιγμές στο νοσοκομείο το καλοκαίρι του 1996. 

«Ο Κλεισθένης @studio_kleisthenis περιγράφει με ιδιαίτερη συγκίνηση στην δημοσιογράφο Κική Σεγδίτσα μία από τις επιθυμίες της Αλίκης να τοποθετήσει ο ίδιος ανάμεσα στα χέρια της όταν “φύγει” από την ζωή, την αγαπημένη της φωτογραφία με το μπλέ καπέλο από το ανέβασμα της “Ωραίας μου Κυρίας” το 1974. Μια επιθυμία την οποία θα εκφράσει για πρώτη φορά το 1974 και στις τελευταίες τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο το καλοκαίρι του 1996 και μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για τον ίδιο καθώς υπήρξαν αγαπημένοι φίλοι επί σειρά ετών και ο καλλιτέχνης που κατάφερε να την απαθανατίσει όσο κανένας άλλος φωτογράφος στις ωραιότερες προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές της ζωής της» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το σπάνιο βίντεο, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.