Ήταν 23 Ιουλίου του 1996 όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους θαυμαστές της.

Σήμερα, συμπληρώνονται 25 χρόνια από το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ συγκινεί με το μήνυμα το οποίο ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram που έχει δημιουργεί για τη μητέρα του.

«Πέρασαν 25 ολόκληρα χρόνια από το “φευγιό” σου, θα είσαι όμως πάντα μέσα στην ψυχή, την καρδιά και την σκέψη μας σαν μια αχτίδα λάμψης, χαράς και αισιοδοξίας. Αποτελείς για όλους μας ένα μοναδικό παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αγάπης για την ζωή, ένα παράδειγμα εργατικότητας και δημιουργίας συνδυασμένα με ένα τεράστιο χαμόγελο και την αγνότητα και την ξενοιασιά των παιδικών μας χρόνων» έγραψε αρχικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Στην συνέχεια του τρυφερού μηνύματος του, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη έγραψε: «Το έργο σου φτιαγμένο από την δίψα για δημιουργία, το άστρο σου και την απαράμιλλη αφοσίωση στον χώρο που υπηρέτησες για σαράντα ολόκληρα χρόνια θα συνεχίζει να συντροφεύει και να μεγαλώνει γενιές ολόκληρες που θα υποκλίνονται με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στο φαινόμενο Αλίκη, ένα φαινόμενο που όμοιο του δεν θα υπάρξει ποτέ».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.