Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας ο οποίος θυμήθηκε ιστορίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε την αιτία που η Αλίκη Βουγιακλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν καθώς οι δυο μεγάλες ηθοποιοί ήταν στην ίδια εταιρία αλλά άλλες ταινίες έκανε η μία κι άλλες η άλλη.

«Καμία σχέση δεν είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρένα Βλαχοπούλου. Εγώ ήμουν η αιτία και τις γνώρισα. Δεν γνωρίζοντας ποτέ, ήταν στην ίδια εταιρία αλλά άλλες ταινίες έκανε η μία κι άλλες η άλλη. Κάποια στιγμή η Αλίκη μου είπε ότι Μάκη σε ζηλεύω για ένα πράγμα. Επειδή η Ρένα Βλαχοπούλου είναι φίλη σου και σε αγαπά. Θα ήθελα να βγούμε να φάμε» ανέφερε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Πρώτα από όλα η συνάντηση έγινε σε μια βραδιά για εμένα για τους 100 δίσκους του σινεμά. Η επόμενη έγινε στο σπίτι της Ρένας σε μια κλειστή βραδιά, που ήταν κι ο ανιψιός της Ρένας Βλαχοπούλου, Μάριος Φραγκούλης. Έκανα έναν δίσκο με την Αλίκη κι ήθελα να τραγουδήσουν ένα ντουέτο με την Ρένα. Είχαν γραφεί κι οι στίχοι αλλά δεν προλάβαμε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.