Ο Γιώργος Κόρομι γύρισε στην Ελλάδα ως ένας από τους 4 παίκτες του Survivor που κατάφεραν να φτάσουν μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο. Ο επιχειρηματίας, μπορεί να μην κέρδισε το μεγάλο έπαθλο αλλά κέρδισε μεγάλη αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Γιώργος Κόρομι έκανε απολογισμό των σχεδόν 200 ημερών που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

«Τελείωσε όλο αυτό μετά από περίπου 7 μήνες θέλω να πω πόσο ευγνώμων είμαι που το έζησα, που στις δυσκολίες είχα άτομα δίπλα μου να με στηρίζουν, όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι έστω και από μακριά, που όταν χρειάστηκε ακόμα και αν οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι με στήριξαν για να φτάσω παραπέρα...» έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Κόρομι.

Στην συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Survivor έγραψε: «Κάπως έτσι κατάφερα να φτάσω στο τέλος αυτού του ονειρεμένου ταξιδιού με την στήριξη σας και την αγάπη σας. Από την αρχή ως το τέλος… Για μένα ήμασταν όλα τα παιδιά που πήραμε μέλος σε αυτό το παιχνίδι νικητές διότι πήρανε όλοι μια γεύση από αυτό πόσο μάλλον όσοι από μας το απολαύσαμε και περισσότερο. Έχω λάβει πραγματικά τόση αγάπη από όλους σας από την πρώτη στιγμή που βγήκα, έξω αλλά και στα σοσιαλ (με καταφέρατε να φτιάξω και Twitter) που σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και είναι πραγματικά συγκινητικό. Αυτό για εμένα είναι η νίκη… είναι το πιο μεγάλο έπαθλο από όλα!!! Προσπαθώ να απαντήσω σε όσο περισσότερα μηνύματα σας μπορώ».

Τέλος, ο Γιώργος Κόρομι έγραψε: «Σχεδόν 200 μέρες στο νησί κάτω από δύσκολες συνθήκες έφεραν τους Survivors αλλά και τα άτομα πίσω από τις κάμερες τόσο κοντά ζώντας αυτήν την εμπειρία που θα μας ενώνει μια ζωή! Λυπάμαι που τελείωσε αλλά χαίρομαι που ήταν τόσο δυνατό και μοναδικό! Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα και ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη την στήριξη και την αγάπη σας!!!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.