Στο πλατό της εκπομπής «Love It» βρέθηκε καλεσμένη η συγγραφέας Ματίνα Κυριάκου για να μιλήσει για το νέο της βιβλίο.

Η συγγραφέας αναφέρθηκε στην ιστορία της η οποία ήταν η έμπνευση της για το βιβλίο που κράτησε στα χέρια της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ματίνα Κυριάκου «έχασε» το γιο της από καρκίνο και θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους βιώνουν ανάλογες στιγμές, έγραψε το βιβλίο «Αλέξανδρος, να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος».

Το κλίμα στο πλατό «βάρυνε» και τα μάτια της Ιωάννας Μαλέσκου βούρκωσαν.

«Το πόσο έχω συγκινηθεί ξεφυλλίζοντας αυτό το βιβλίο “Αλέξανδρος, να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος”. Το πόσο έχω κλάψει σήμερα και πόσο έχω φορτιστεί συναισθηματικά δεν μπορώ να σας το πω», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συνέχισε: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι χαίρομαι που μέσα από τον πόνο, μέσα από αγώνα και μέσα από τέτοιες διαδικασίες, πόσω δε μάλλον την απώλεια του παιδιού σου, να έχεις τη δύναμη να δώσεις αγάπη και ελπίδα σε πάρα πολλές οικογένειες. Θέλω να σας πω πολλά μπράβο μέσα από την καρδιά μου και θα προσπαθήσω να μην φορτιστώ συναισθηματικά περισσότερο από αυτό που πραγματικά τηλεοπτικά μπορώ να διαχειριστώ».

«Ειλικρινά, αναθεώρησα πολλά πράγματα για τη δική μου ζωή», σχολίασε στην συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.