Στην περίοδο όπου υπήρξε υπερευαίσθητος αναφέρθηκε ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Art Week  με αφορμή την παράσταση «Ορέστης» στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει αυτό το καλοκαίρι στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

«Υπήρχαν πάντα ποιότητες ευαισθησίας μέσα μου απλά τώρα γίνονται ίσως λίγο πιο συνειδητές. Υπάρχει και η παγίδα από την υπερευαισθησία να λειτουργείς και αρνητικά. Δεν είναι δηλαδή υγιές να είναι κάποιος υπερευαίσθητος, τόσο πολύ που να μην μπορεί να διαχειριστεί το συναίσθημα του και να μην μπορεί να λειτουργήσει ή να τα βλέπει όλα και να μπαίνει σε μια διαδικασία πόνου περισσότερο από αυτό που μπορεί να διαχειριστεί» τόνισε μιλώντας στη Λένα Αρώνη και πρόσθεσε:

«Προφανώς και χρειάζεται μία κατεύθυνση. Κάπως να μπορεί να το διαχειριστεί κανείς αυτό. Έχω περάσει περίοδο υπερευαισθησίας και από περιοχές που δεν είναι εύκολες. Εκεί αναγνωρίζω ότι είναι και μια μορφή εγωισμού αυτό το πράγμα. Δηλαδή είναι και μια μορφή πως τα βλέπεις ότι πάλι εσύ το έπαθες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.