Λίγοι μήνες έχουν περάσει από την στιγμή που η Ζέτα Δούκα νόσησε από τον κορονοϊό ενώ σήμερα έκανε το εμβόλιο ώστε να προστατευθεί από τον ιό.

Η ηθοποιός, προχώρησε σε μια ανάρτηση – εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε πως τα συμπτώματα ήταν έντονα.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα έγραψε στην ανάρτησή της στα Instastories της: «Ήρθε και εμένα η ώρα μου για το εμβόλιο. Έχοντας νοσήσει τον Φεβρουάριο (δεν το πέρασα ανώδυνα, είχα έντονα συμπτώματα) κι έχοντας αναπτύξει ανοσία έκανα σήμερα τη μια και μοναδική δόση που προβλέπεται για τους νοσήσαντες.

Κατόπιν της συμβουλής του γιατρού μου και λαμβάνοντας υπόψη τη νέα έξαρση της πανδημίας, δεν περίμενα να παρέλθει το εξάμηνο προκειμένου να είμαι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής το καλοκαίρι. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας και εμβολιαστείτε. Χωρίς καμία διάθεση οποιασδήποτε προπαγάνδας, θεωρώ ότι είναι καθήκον κι απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στην (παγκόσμια) κοινωνία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.