Κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο, τριμηνιαίο, τεύχος του Nitro, μετά από σχεδόν 10 χρόνια.

Η Ιωάννα Τούνη έδωσε μία συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο όπου αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε από τη μητέρα της ότι «ήταν μπάσταρδο». Δεν δίστασε επίσης να μιλήσει για τα ερωτικά της αποκαλύπτοντας ότι έχει πάει με γυναίκα και έχει περάσει τέλεια.

«Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στην Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί» είπε σύμφωνα με την εκπομπή «Το πρωινό», όπου διάβασαν αποσπάσματα της συνέντευξης.

Και συνέχισε: «Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο μπαμπάς μου είπε “άσε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο” Για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες σε τρεις διαφορετικές χώρες που δεν έχουν αναγνωριστεί».

Η Ιωάννα Τούνη απαντώντας στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου αν έχει δει ποτέ ερωτικά μια γυναίκα, λέει: «Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Για να κάνω σχέση με άντρες, μου αρέσουν περισσότερο αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετερόφυλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση και με γυναίκα. Προς το παρόν δεν έχω κάνει σχέση. Πιστεύω ότι αυτά τα ταμπού πρέπει να πάψουν. Θα μπορούσα να ερωτευτώ μια γυναίκα κι έναν άντρα γι’ αυτό που είναι και όχι για το φύλο τους».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.