Βαρύ πένθος βιώνει ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο πατέρας του Μένανδρος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δημοσίευσε φωτογραφίες με τον πολυαγαπημένο του πατέρα και αποκάλυψε πως εκείνος έκλεισε χθες για πάντα τα μάτια του. Η θλίψη του όπως ανέφερε είναι μεγάλη, αλλά ταυτόχρονα νιώθει και ανακούφιση που ο πατέρας του πέθανε πλήρης ημερών και χωρίς να ταλαιπωρηθεί.

«Ο Μένανδρος ήταν ο πατέρας μου. Όταν πήγα να τον δω πριν από λίγες μέρες ανάμεσα στα γυρίσματα και τις πρόβες, την ώρα που έφευγα με ρώτησε: “η μάνα σου πού είναι;”,  “δεν είναι εδώ μπαμπά, κοιμήσου”.  Χθες το απόγευμα κοιμήθηκε και πάει να τη βρει.

Έφυγε πλήρης ημερών μέσα σε απεριόριστη αγάπη και φροντίδα από τη μοναδική μου αδερφή την Ελένη και τον άντρα της τον Βασίλη. Η σχέση μου μαζί του ήταν θυελλώδης, μιλώ για τα νεανικά μου χρόνια. Όσο περνούσαν τα χρόνια και μεγάλωνα καταλάβαινα όλο και πιο πολύ πόσο γιος του πατέρα μου είμαι… η θλίψη μου μεγάλη για το «τέλος εποχής», αλλά κι η ανακούφιση μου μεγάλη γιατί έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.