Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη ο Ιωάννης Μελισσάνιδης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα LGBTQ δικαιώματα.

Ο Ολυμπιονίκης συγκεκριμένα σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Εννοείται πως είμαι από τους ανθρώπους που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα LGBTQ δικαιώματα. Μέσα από τη διαφορετικότητα πηγάζει η μοναδικότητα του κάθε ένα από εμάς. Γιατί αν πραγματικά θέλεις να ξεχωρίσεις και αν είσαι μοναδικός σε αυτό που κάνεις» και πρόσθεσε: «Θα το κάνεις όταν έχεις κάτι διαφορετικό στη σκέψη και το στήσιμο σου. Για μένα οι Ολυμπιακές αξίες στηρίζονται στο σεβασμό του fair play, της διαφορετικότητας, της μοναδικότητας. Επειδή ήταν και ο Ιούνιος ο μήνας περηφάνιας για τα LGBTQ δικαιώματα, εννοείται, τα στήριζα, τα στηρίζω και θα τα στηρίζω με όλη μου την ψυχή».

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στην συνάντηση του με την Demy Moore. «Βρεθήκαμε στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας με τη Demy Moore. Ήταν μεγάλη η έκπληξη όταν μου είπε ότι ήταν παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα» πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο Ολυμπιονίκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.