Για την εξέλιξη που έχει πάρει ο γάμος της με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, μίλησε η Μαρίνα Πατούλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι,  να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη.

Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου και των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων που με αγαπούν, είμαι καλύτερα» είπε η Μαρίνα Πατούλη και πρόσθεσε:

«Δεν βλέπω στο οπτικό μου πεδίο την πιθανότητα επανασύνδεσης. Αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουμε παρακάτω. Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.